January 20, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Een training van 3 maanden...je opdrachtgever ziet je aankomen!

May 23, 2017

Het kan gebeuren dat wanneer je aan je potentiële opdrachtgever vertelt dat je training zeker 3 maanden duurt dat hij je voor gek verklaart.

 

Je opdrachtgever zou het wel willen, maar de gedachte aan wat dat allemaal moet gaan kosten (tijd en geld) bereiken in zijn/haar gedachten meer dan het waanzinnige.

De vraag die je dan krijgt is: “En hoe had je gedacht om dat te gaan doen?” Niet zelden is bij het uitspreken van deze vraag een sarcastische ondertoon te horen. En toch is dit dé vraag om je borging onder de aandacht te brengen.

 

Borging is minstens zo belangrijk als de training zelf. Een workshop, een terugkomdag: het werkt. De deelnemers worden weer opgefrist om met het geleerde aan de slag te gaan. Je borging wordt nog sterker wanneer je je deelnemers iedere maand, of iedere week, of zelfs iedere dag zou kunnen stimuleren om met het geleerde aan de slag te gaan.

 

Even terug naar je opdrachtgever. Je opdrachtgever is echt wel bereid om te betalen voor een effectieve borging. Hij/zij wenst gedragsverandering bij zijn medewerkers. Voor nu en voor later. Hij/zij is gevoelig voor het rendement van de training. Op het moment dat jij een redelijk voorstel kunt doen waardoor het rendement van de training behoorlijk toeneemt, zal je opdrachtgever er zeker oren naar hebben.

 

Met Personal Trigger heb jij als trainer de mogelijkheid om een training zeker 3 maanden te laten duren. Door je deelnemers bijvoorbeeld iedere week te herinneren aan dat wat in de training is behandeld, stimuleer je ze om er ook echt mee aan de slag te gaan. Dit kan je inzetten als borging of in combinatie met je reeds bestaande borging.

 

Je gaat 2 zaken ontdekken:

  1. Het rendement van je training gaat voor je deelnemers en opdrachtgever behoorlijk omhoog.

  2. Je omzet neemt toe.

 

Dit zijn voor mij 2 argumenten die in ieder geval bij mij gedragsverandering teweeg hebben gebracht. Ik ben aan de slag gegaan met Personal Trigger en…het werkt!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Personal Trigger

  • Facebook - White Circle