Stel: je bent trainer, coach, en je wil meer omzet...

Stel, je bent trainer, coach…iemand die passie heeft om een ander iets te leren, aan inzichten te helpen.

En je bent niet alleen, in Nederland kennen we 80.000 mensen die zoiets soortgelijks doen. “Ja, maar ik ben uniek, ik doe het op mijn manier” hoor ik je roepen. Ja, dat weet jij…en bijna niemand anders. Niet leuk om te lezen, wel een stukje realiteit. Van belang is om verschil te maken met je concullega’s.

Dat doe je natuurlijk met dat waar jij voor staat en nu kan je nog een verschil maken. Jij kan nu een vorm van nazorg bieden waardoor jouw training, coaching, begeleiding opeens niet een dagdeel, een dag of een aantal sessies duurt, je hebt nu de mogelijkheid om jouw inbreng met gemak 3 maanden te laten duren. In feite zo lang als jij wilt.

Het is indrukwekkend hoe weinig concullega’s dit aan hun opdrachtgevers bieden. Het is ook indrukwekkend hoeveel opdrachtgevers kiezen voor aanbieders die dit wel bieden. En gelijk hebben ze.

Ga maar eens na voor jezelf: verplaats je eens in je opdrachtgever. Deze kan jouw training volgen zonder deze nazorg, dan duurt deze bijvoorbeeld een dag. Of je opdrachtgever kan je training volgen met deze nazorg, dan duurt het geheel bijvoorbeeld 3 maanden. Waar zou jij voor kiezen?

Het mooie is dat je voor deze nazorg een bedrag kunt vragen. Je gaat er meer door verdienen en je blijft langer binnen bij je opdrachtgever…

Waar kies jij voor?


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Personal Trigger