REFERENTIES

We kennen 3 soorten referenties:

1 van de ontvangers: deelnemers van een training of begeleiding

2 van de opdrachtgevers

3 van de gebruikers: trainers, coaches, levensverbeteraars die de Personal Trigger toepassen

Hieronder ziet u een greep uit de referenties. Indien u meer informatie wenst dan kunnen we u in contact brengen met deze en andere referenties. 

Referenties van enkele ontvangers, dat zijn deelnemers of cliënten:

"Hierdoor ga ik ook aan de slag met wat ik geleerd heb, en het is nog leuk ook"

"Dit is toch wel andere koek, zo word ik er op mijn werk aan herinnerd"

"Een ruggensteun op momenten dat ik het moeilijk had"

"Eerst dacht ik "Daar heb ik geen zin in, wat een gedoe" toen ik de triggers ontving was ik er maar wat blij mee"

"Een nieuwe manier van leren die heel goed te doen is"

 

"Na een aantal prettige en erg leerzame afspraken met Eric volgde de digitale nazorg waarbij ik continue getriggerd werd om te blijven nadenken over het geleerde. En het ook in de praktijk toepassen; daar gaat het tenslotte om.

Eric weet feilloos in simpele bewoordingen aan te geven waar over na te denken. Mocht er twijfel zijn of was er iets niet duidelijk dan was hij altijd bereikbaar voor toelichting.

Normaliter moet je het na een training/cursus/opleiding zelf doen. Dat is ook bij Eric zo maar middels de digitale nazorg heb ik meer dan ooit geleerd een en ander in de dagelijkse praktijk toe te passen."

Referenties van enkele opdrachtgevers:

De heer Frank Boonstra, directeur van M.E.S. Liften:

"In plaats van een dag duurde de training Time Management 3 maanden. Dat is leren, over efficiëncy gesproken. Mijn medewerkers zag ik in tijd groeien"

De heer Marc Bos, directeur van Abet Laminati:

"De verkoop-binnen werden na de training nog meer gestimuleerd door het ontvangen van triggers. Het is eenvoudig en het werkt"

Mevrouw  Jeanette Broersen van Altrecht:

"Onze medewerkers hebben het druk en geen tijd voor een terugkomdag of zoiets. Toch is borging zeer belangrijk. Op deze manier is het echt borging op de vloer. Ze ontvangen de triggers in de waan van de dag"

Mevrouw Eschweiler, coördinator KCC gemeente Nieuwegein:

"We hebben de triggers uitgeschreven op flip-overs en opgehangen. Over een lerende omgeving gesproken"

Referenties van enkele gebruikers: trainers, coaches en levensverbeteraars:

De heer Jorge Ober van NXT Sales past de Personal Trigger onder zijn eigen naam toe bij zijn klanten. "Deze vorm van borgen is altijd een waardevermeerdering, zowel voor mij (kwaliteit en omzet), als voor mijn opdrachtgever (meer rendement uit de training) en deelnemers. Een win-win-win"

Mevrouw Femke Brands van Fit met Femke en ik ben gewichtsconsulente en mental coach. "Mijn cliënten op deze manier extra te kunnen stimuleren, te helpen met hun commitment werkt"

Mevrouw Stefanie Emons van Sees Trainingen geeft aan "Deze vorm van e-learning is laagdrempelig en verlengt het effect van je training enorm"

  • Facebook - White Circle

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Personal Trigger